Der er ikke noget som at tage de lækreste Kaffe Jillian bukser på en tidlig morgen og vide at man nok skal blive set flere gange i det i løbet af dagen og også af ham der fyren fra arbejde, man er lidt lun på. Har du selv prøvet det, har du selv haft den fornemmelse, så ved du helt sikkert hvad jeg taler om. Læs med her, hvis du gerne vil følge oplevelsen helt til dørs – det kan jo være, der sker noget spændende.

women photoTøj – det kan jeg ikke få nok af

Når jeg først kommer i gang med at shoppe tøj, så er det ofte svært for mig at stoppe igen og jeg tror egentligt at det er ganske godt for mig, for det betyder ofte at jeg får lavet så spændende nogle køb, at jeg kan lave de fedeste sammensætninger og det er noget, der kan få fyrene i byen og på arbejde til at spærre øjnene op. Om det er en god egenskab skal jeg ikke bedømme, men når jeg eksempelvis tager en lækker tunika og et par fede jeans på og oplever flere fyre komme og sige, ”hva’ så smukke” så har jeg det nu meget sjovt.

For er der noget jeg er vild med lige nu, er det godt nok et par stramme lækre jeans og en fræk tunika med dyb nedringning foran. Det giver mig en helt speciel fornemmelse og det var netop det jeg havde taget på den dag, hvor jeg følte, at det var det lækreste tøj jeg havde taget på. Og når jeg så skulle møde ham den lækre og søde fyr fra arbejde, så var det jo heller ikke så ringe – havde fået et meget godt øje til ham, under den sidste bytur med virksomheden, så nu skulle der jo lige prøves lidt mere af – og med et par lækre jeans og en fed tunika, så burde vejen til det der skulle prøves af, være lidt kortere.

Giv den gas tænkte jeg hele dagen, det kan ikke skade noget, og slet ikke når jeg nu havde fået taget de lækre jeans på og samtidig havde fundet den frække tunika frem, som jeg havde hørt noget om, at han faktisk godt kunne lide. Alt burde bare være klar, og hvad sker der så, når man endelig møder ham – man står som forstenet og kan ikke sige noget som helst til ham, står bare og fjanter lidt og viser sit lækre tøj frem.

Heldigvis var han ikke lige så mundlam og da han først havde taget ordet fra munden, var det som om hele verden forsvandt omkring os – det var en helt speciel fornemmelse og han komplimenterede mine lækre jeans og den frække tunika, som der skete noget med senere samme aften – men det må i høre om en anden gang.

Vil du med ud og feste

Der kan være meget sjovt i at tage i byen og bare have det hamrende hyggeligt, uden at skulle tænke over hvordan man ser ud, og så er der alligevel noget i en, der siger at man gerne vil gøre sig lidt lækker – det er sjovt som man gerne vil vise sig fra sin bedste side – sådan har jeg det hver eneste gang – så i dag blev det til en lækker bluse og en fræk nederdel med nogle smarte accessories til.

women photoNår der skal laves en god bytur, starter vi som regel nogle veninder sammen og der kan vi godt finde på at have shoppet tøj på nettet et par dage inden festen skal starte og selv om vi har købt noget, vi har tænkt vi vil have på, så kan det sagtens ende med noget helt andet i løbet af aftenen. Denne aften blev det altså til en fantastisk lækker bluse, ikke en jeg havde købt den anden dag, men nederdelen var helt ny.

Vi startede hos en veninde, der havde købt godt ind af blandt andet Grey Goose, så vi var allerede meget tidligt i et fantastisk humør og vores kroppe fik da også lov at danse til rytmerne af de hotte sange i radioen – her var det et rigtigt godt valg med den nederdel jeg havde på, for kunne lige ryste min booty lidt mere end de andre og blusen passede super godt til det.

Når jeg siger bluse, mener jeg jo ikke bare en kedelig bluse, for der er så meget du kan gøre ved det stykke tøj, der giver det meget mere kant og gør det lækkert at have den på. I dette tilfælde, var der stykker med bart og ting, der blev dækket helt rigtigt til, så der var noget for den nysgerrige at kigge på, dog uden, at der blev kigget alt for meget. Jeg kan nemlig godt lide tease de mange fyrer, og så bare have det super sjovt med veninderne.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den aften vi var i gang med, var blandt de rigtig sjove og havde da også fået et par blikke, om det så var de lækre accessories eller den frække nederdel, skal jeg ikke kunne sige – måske var det bare den perfekte sammenhæng, der var mellem de 2 ting.

Vil du gerne prøve at efterligne min stil, have det sjovt mens du er i byen og give den masser af speed på, så der er fart over feltet, får du alle mulighederne for det lige her. Det er sjovt, det er fedt og så er der altid bluser og nederdele, samt masser af accessories, der giver dig den fedeste stil.